餐厅: 渝薌烤魚
资讯:

2024-09-07 95 浏览
早排朋友介绍咗我去一间九龙城嘅川菜烤鱼专门店话系好好好味🤩 所以就约咗个朋友仔去朝圣一下~店位都几近地铁站行过去两至3分钟左右~两个女仔叫咗一个烤鱼,烤鱼嘅配菜可以自由配搭~超过几十款配菜~💖辣度同埋麻度嘅程度都可以同老板讲返😏👍🏻我哋要咗小麻+BB辣 原条钳鱼~🐟配咗豆腐,莲藕,莴笋两个女仔食已经好饱~平时好钟意食烤鱼,但好怕太多骨~老板介绍我哋食钳鱼,佢话钳鱼冇咁多幼骨 唔同品种嘅烤鱼份量都有得拣份量!原条,大半条,细半条💖我觉得呢个好贴心,可以根据返个人嘅食量去拣😍👍🏻场内仲有串烧,白鳝串烧系店舖热卖嘅,超香,脆皮❤️‍🔥❤️‍🔥佢哋仲有午市同晚市嘅价钱,5点前烤鱼仲有午市优惠~想试食嘅朋友仔记得早少少打电话去留位,因为我见入夜之后都几full下~见佢个餐牌都仲有辣蟹,鱼汤米线,川菜小食下次要再去试多次🤩
早排朋友介绍咗我去一间九龙城嘅川菜烤鱼专门店
话系好好好味🤩 所以就约咗个朋友仔去朝圣一下~
店位都几近地铁站行过去两至3分钟左右~

两个女仔叫咗一个烤鱼,

烤鱼嘅配菜可以自由配搭~超过几十款配菜~💖
辣度同埋麻度嘅程度都可以同老板讲返😏👍🏻
我哋要咗小麻+BB辣 原条钳鱼~🐟
配咗豆腐,莲藕,莴笋
两个女仔食已经好饱~

平时好钟意食烤鱼,但好怕太多骨~
老板介绍我哋食钳鱼,佢话钳鱼冇咁多幼骨
唔同品种嘅烤鱼份量都有得拣份量!
原条,大半条,细半条💖
我觉得呢个好贴心,可以根据返个人嘅食量去拣😍👍🏻

佢哋仲有午市同晚市嘅价钱,5点前烤鱼仲有午市优惠~

想试食嘅朋友仔记得早少少打电话去留位,
因为我见入夜之后都几full下~

见佢个餐牌都仲有辣蟹,鱼汤米线,川菜小食
下次要再去试多次🤩
2024-08-16