餐厅: CAMPSITE (K11 ATELIER)
资讯:

鲗鱼涌Campsite特别嘅主题令人好想去体验一下,上星期同朋友终于到访,食物质素同环境都比我哋想像中出色🧚🏻‍♀️〰︎✍🏻💭烤原只龙虾原只龙虾卖相吸引,大只又鲜艳嘅颜色令人目不转睛,龙虾鲜甜浓郁,蟹肉好多,相当不错😋〰︎✍🏻💭巴马火腿菇菌薄饼好钟意食佢哋呢度嘅Pizza系薄薄一片,巴马火腿咸香味十足,加埋菇菌更加清新,夹埋一齐口感都非常丰富。〰︎✍🏻💭烤白豚肉串豚肉肥瘦比例岩岩好,而且烤完仲好入味,肉汁丰富又不会太咸!〰︎✍🏻💭Cucumber lemonade呢杯饮品超级清新,好fresh嘅青瓜,行街行到热辣辣饮就一流。 〰︎✍🏻💭Campfire chocolate真系好浓郁嘅朱古力,仲要唔会太甜,加咗好多朱古力碎落去,每一啖饮落都有朱古力嘅幸福感觉❤️
〰︎✍🏻💭烤原只龙虾
〰︎✍🏻💭巴马火腿菇菌薄饼
〰︎✍🏻💭烤白豚肉串
豚肉肥瘦比例岩岩好,而且烤完仲好入味,肉汁丰富又不会太咸!
〰︎✍🏻💭Cucumber lemonade
〰︎✍🏻💭Campfire chocolate