⁂⁎◝#西环🇭🇰 出色手工意粉意大利菜小店 ⁎◜⁂.继续庆祝生日🎂 今次黎到西营盘一间意大利小餐馆 位置好少但weekday都full house同好难book位就知几受欢迎Menu间中就会转 所以每次去都可以试到新菜式咁先做到keep住有回头客 而且食物真系好食🤤.✧Burrata 5.1 $𝟏𝟓𝟖每台都食嘅burrata🤣 见佢转咗咁多次Menu都保留 仲出到version 5.1就要试下!面头有少少辣粉 食落酸酸甜甜又有啲辣辣地 旁边仲有炸咗嘅羽衣甘蓝 作为前菜都几开胃✨ .✧Beef Tartare $𝟐𝟎𝟖蛋黄、炸芋丝捞埋生牛肉,口感更加丰富,特别钟意炸芋丝😍 拌埋牛他他食无咁腻~.✧Goulash $𝟐𝟖𝟖手工宽面好味好弹牙!牛面颊煮完好淋好入味 手肚爽口烟靭有弹性😙.✧Pu Erh Basque Cheese Cake $𝟏𝟎𝟖好少见普洱味嘅cake! 普洱味几浓 唔会好腻嘅cheese cake😚.(顺带一提,餐厅店员都好nice 我地影相影左好耐 蜡烛都熄咗几次,店员都系咁帮我哋点返着,仲换过支新蜡烛俾我哋😂 笑死)..*・゜゚・*:.。..。.:..。. .。.:*
⁂⁎◝#西环🇭🇰 出色手工意粉意大利菜小店 ⁎◜⁂
继续庆祝生日🎂
今次黎到西营盘一间意大利小餐馆 位置好少
Menu间中就会转 所以每次去都可以试到新菜式
咁先做到keep住有回头客 而且食物真系好食🤤
✧Burrata 5.1 $𝟏𝟓𝟖

✧Beef Tartare $𝟐𝟎𝟖

✧Goulash $𝟐𝟖𝟖

*・゜゚・*:.。..。.:..。. .。.:*・゜゚・*
𝘍𝘰𝘳 𝘮𝘰𝘳𝘦 𝘪𝘯𝘧𝘰𝘳𝘮𝘢𝘵𝘪𝘰𝘯:
📍Mangia!
🗺️西环西营盘第三街69-73号兴华楼地下B号舖