2024-01-10
味道:😍 😍😍😍😍摆盘:😍😍😍😍😍服务:😍😍😍😍😍位置:😍😍😍😍😍今日放假,我地一行2人黎到,见到唔同款既拉面同埋日式小食,食完结论就系:果然值得一试呀!黑鬼叉烧拉面🏻呢度整得好好食,叉烧好入味,加埋啲调味葱油,好鲜好香,有少少惹味之余仲有油香,丰富美味!超级大兜,好抵食!🏻呢个就好滋味,好爽口,几过瘾!特色汤底经过慢炖而成,丰满多汁,份量多。番茄肥牛拉面✌🏻呢碗番茄肥牛拉面🍜嘅味道,真系香到不得了😋。首先,拉面嘅底汁以新鲜番茄🍅熬成,啖啖都系浓郁嘅果香,加埋啲微微辣椒🌶粉,够哂kick。再嚟就系them肥牛🐄喇,每块都肥瘦相间,咬落去既juicy又唔会太肥腻。而且牛肉个味道非常fresh,一啖啖嘅嫩滑,简直不得了。加埋啲葱花,啲香味🌱仲可以令整碗面提升一个层次。当然都少不了啲弹牙有咬口嘅拉面,同番茄汤底完美融合埋一齐,无论系口感定系味道,都可以话系绝配。食完之后,仲会有种暖笠笠嘅感觉,好适合寒冷嘅日子食🥶。总括嚟讲,呢碗番茄肥牛拉面真系值得一试,会令你食到停唔到口,令人一试难忘❤️。下次再带埋朋友👫嚟试吓,一齐享受呢个美味既时光啦!
摆盘:😍😍😍😍😍
服务:😍😍😍😍😍
位置:😍😍😍😍😍
今日放假,我地一行2人黎到,见到唔同款既拉面同埋日式小食,食完结论就系:果然值得一试呀! 黑鬼叉烧拉面🏻
呢度整得好好食,叉烧好入味,加埋啲调味葱油,好鲜好香,有少少惹味之余仲有油香,丰富美味!超级大兜,好抵食!🏻呢个就好滋味,好爽口,几过瘾!特色汤底经过慢炖而成,丰满多汁,份量多。 番茄肥牛拉面✌🏻
呢碗番茄肥牛拉面🍜嘅味道,真系香到不得了😋。首先,拉面