2023-12-20 141 浏览
味道:😍😍😍😍😍摆盘:😍😍😍😍😍服务:😍😍😍😍😍位置:😍😍😍😍😍我地一行3人黎到,见到唔同款既菜式,食完结论就系:果然值得一试呀!荔芋油鸭煲******以鸭肉和荔芋为主要成分,经过慢炖而成。鸭肉鲜嫩多汁,融合了荔芋的香甜味道,使得整道菜品风味独特。避风塘大肉蟹*****避风塘大肉蟹真系一个海鲜美味😋,每次食落去都觉得满足到爆!啲蟹肉新鲜肥美,啖啖肉实在味道好鲜甜🦀,由头食到尾都唔会腻。而且啲香蒜辣椒嘅酱汁,香辣得嚟又唔会呛口,捞埋白饭真系绝配👍!避风塘蟹𠮶种特别嘅料理方法,令啲蟹肉嘅鲜味完全冇被覆盖,反而更加突出,实在系厨艺嘅体现👩‍🍳。值得一赞嘅系,食完之后,个口腔依然留住个香辣嘅余韵,令人回味无穷🤤。避风塘大肉蟹绝对系夜晚添酒开怀嘅不二之选,下次再食仲要多啲人一齐共享呢份美味㗎😄!!正宗文昌鸡******份量多,而且文昌鸡肉质鲜嫩细腻,口感滑嫩,搭配特制的调味料,保持了鸡肉的原汁原味,并且经过炒制使其更加香嫩。入口舒服,油润却不会很腻。
味道:😍😍😍😍😍
摆盘:😍😍😍😍😍