2024-08-10
花漾位于铜锣湾时代广场🤓成间餐厅个装修都唔错 坐落真心几舒服而且啲嘢食都唔错 对小编嚟讲份量都真系几大 🇸🇬可以话系一间几出色嘅新加坡菜.🐷新加坡咸蛋黄鱼皮鱼皮涂上咸蛋黄酱搭配 酥脆咸香再配上满满鲜味饱满的鱼皮 真系好对胃口😍.🐷花漾海南鸡饭拼喇沙米线把海南鸡白切肉铺在饭上 淋上鸡油和姜葱酱 伴以喇沙面线 简单又美味 肉质软嫩 加上精甜鲜美的酱汁 入口即化 好好味😜.🐷新加坡炒裸条其实就系平时嘅炒贵刁 🤩 新加坡炒粿条出品足料 炒得干身爽口 配合芝麻 花生 🥜 香咸滑甜一样齐备个人觉得可以再多点辣椒🤣 (虽然小编本身唔系好食得辣) .🐷冻美禄恐龙食亲马来西亚菜或者新加坡菜 小编都好钟意叫杯美禄恐龙🥸 因为冻冰冰得来又好饮 呢杯美禄恐龙非常足料 面头有超级多波波🥳.花漾📍铜锣湾勿地臣街1号时代广场6楼625-626号舖.#吃货日常#香港#茶餐厅#Cafe#面包#西餐#中餐#日本菜#韩国菜#泰国菜#堂食#好西#食#香港美食 #hkfoodie #foodiehk #铜锣湾 #铜锣湾好去处 #铜锣湾美食
成间餐厅个装修都唔错 坐落真心几舒服
🐷新加坡咸蛋黄鱼皮
鱼皮涂上咸蛋黄酱搭配 酥脆咸香
再配上满满鲜味饱满的鱼皮 真系好对胃口😍
🐷花漾海南鸡饭拼喇沙米线
🐷新加坡炒裸条
个人觉得可以再多点辣椒🤣 (虽然小编本身唔系好食得辣)
🐷冻美禄恐龙
花漾