2022-11-16 9 浏览
放工唔想煮饭,突然醒起观塘开咗间鸡翼山🥰既然屋企人同我都好钟意食鸡翼,咁就即管去买来试吓啦😍屋企有三个人,不过我哋都比较细食,谂咗一阵决定叫12件鸡翼再加一个一人餐!有成九款口味咁多睇到我都选择困难症发作🤣🤣🤣佢有得拣堂食定外卖,堂食嘅位就系一张吧枱,如果赶时间要喺度食都OK!外卖个袋系粉红色,好靓好少女心😍最后我拣咗黑松露武士鸡翼,佢系好香嘅蒜蓉味上面仲有少少紫菜。就算拎到返屋企食落口都仲系好脆,如果钟意食蒜香鸡翼嘅话一定要食呢只味。另外仲叫咗冬阴酸辣鸡翼,佢系偏酸嘅冬阴功味,好少食鸡翼会食到呢只味道,好新鲜好特别。另外仲食咗港式咸柠七鸡翼,系好重嘅蜜糖味,仲食到有少少咸。屋企人同我都最钟意食呢只味。因为系晚餐所以仲嗌左个一人餐,系玫瑰鸡翼同埋黑椒蘑菇饭。玫瑰鸡翼果然系招牌味道,好好食。个黑椒蘑菇饭比想像嘅有惊喜,好香黑椒味,份量够多,三个女仔食啱啱好🤣🤣
放工唔想煮饭,突然醒起观塘开咗间鸡翼山🥰

• 文青风玫瑰鸡翼