2024-03-22 757 浏览
约左同事食饭,一行6人想食韩国野同炸鸡,就黎试下呢间蜂蜜蒜香炸鸡蜂蜜味道加埋蒜味,呢个配搭好夹,咸咸甜甜,食到停唔到口,加上个鸡真系好出色,皮薄脆口之余鸡肉仲好嫩滑,而且就算捞左汁都唔影响佢脆既口感另一个口味叫咗玫瑰酱,有小小辣,呢个酱好惹味,系creamy得黎带辣味,佢嘅年糕都好食,口感刚刚好唔会硬蜂蜜炸薯条好特别系配cream 食,酥脆嘅炸薯条淋左d蜂蜜,再加埋cream几特别,味道偏甜,但个人觉得咸既薯条好食啲呢个系蟹肉pizza配摩卡芝士边,pizza边芝士好足料,但咖啡味好淡,食落小小似曲奇边,至于馅料方面,有虾同蟹,份量都唔小,但觉得唔系好夹,因为饼底系蕃茄酱,而上面既酱系日式照烧汁,有点违和
约左同事食饭,一行6人想食韩国野同炸鸡,就黎试下呢间

蜂蜜蒜香炸鸡