2021-12-03
成日经过见到呢间餐厅但都冇时间入去食,难得今日放假,约埋朋友一齐去食好西😌😌呢度环境都唔错,唔会坐得好迫,咁就可以边食边倾吓计,都系一个唔错嘅聚脚地😊😊我哋2个人一人叫一个定食再加个小食,竟然食唔晒😅估唔到分量系咁大😳😳有汤有嘢饮仲有小食😮😮你哋睇吓张相就会知道🙈🙈招牌烧豚肉饭定食🐽招牌果然系招牌,一嚟已经好有睇头,成座山咁😮😮上边堆满木瓜丝,酸酸甜甜,下面就系烧豚肉饭,烧豚肉布满酱汁好入味,而个饭就粒粒分明,配埋个酱汁简直冇得顶😋海南鸡汤河定食🐥超级大碗河粉,我哋两个人都食唔晒🙈个鸡酱好好味😋虽然系鸡胸肉但系佢唔鞋,鸡翼直情系滑,整体来讲都唔差忌廉磨菇鸡翼🐣开头仲以为系有个汁浸住嘅鸡翼,点知原来系炸嘅酿鸡翼,咁鸡翼入边就系忌廉同蘑菇,系好味既😊整体来讲呢间餐厅都唔错,价钱合理👍🏽,环境又舒适,嘢食又好味😋所以都会有下一次再嚟嘅机会👍🏽👍🏽
招牌烧豚肉饭定食🐽
海南鸡汤河定食🐥