2023-04-13
位于荔枝角D2 Place 既 主打特色猪类菜式如原德国咸猪手,慢煮酱烧牛助骨等,另外Pizza 亦系必食项目,15吋Medium Pizza and 30吋Long Pizza 长方形巨型脆边薄饼,以石炉即烤即焗,有十多款口味可以选择,更有一款啱你口味,更可选无麸质饼底、纯素芝士配合素食者需要🥬🍕▪️Mexican Shrimp Pizza 15吋 $ 198巳回归嘅呢款口味pizza,有齐我嘅最爱馅料,车打芝士,水牛芝士,鲜虾,牛油果酱,蕃茄莎莎,芫荽辣蕃茄酱,味道清新带点点香辣,蕃茄味道浓郁,特别喜欢这里嘅饼底,饼边香脆又烟靭,非常好的口感😋😋🐟▪️PAN-ROASTED SEABASS FILLET & STEWED PRIME SEAFOOD $ 198煎海鲈鱼柳海鲜烩鲜虾、蚬、面包粒两大件鲈鱼柳煎到鱼皮香脆,肉质厚肉有质感,鲜虾弹牙,大蚬鲜甜,配合埋鱼汤汁,小蕃茄,火箭菜一齐食,充满着鱼和蚬既鲜味,健康又好食🍗▪️ CRISPY CHICKEN WINGS (6PCS) $ 138秘制香料辣鸡翼(6只)、芫茜甜酸酱香辣既香料粉包围住肥美既鸡翼,外皮非常香脆,味道香香辣辣好惹味,
位于荔枝角D2 Place 既 [The Pizza Pig ] 主打特色猪类菜式如原德国咸猪手,慢煮酱烧牛助骨等,另外Pizza 亦系必食项目,15吋Medium Pizza and 30吋Long Pizza 长方形巨型脆边薄饼,以石炉即烤即焗,有十多款口味可以选择,更有一款啱你口味,更可选无麸质饼底、纯素芝士配合素食者需要🥬
煎海鲈鱼柳海鲜烩鲜虾、蚬、面包粒
秘制香料辣鸡翼(6只)、芫茜甜酸酱
香辣既香料粉包围住肥美既鸡翼,外皮非常香脆,味道香香辣辣好惹味,肉质Juicy又嫩滑,就咁食已经超美味,再点上自家制既芫茜甜酸酱,中和辣味,甜甜辣辣更好味
🍅▪️ BURRATA CHEESE $ 148
水牛芝士蕃茄罗勒沙律(素)、烤松子仁
原个BURRATA自己切开最治瘉,清甜多汁既大蕃茄,配上罗勒橄榄油沙律酱汁,超级好食,再加埋松子仁增添口感
🥭▪️ MANGO SMOOTHIE $ 72
即点即打既芒果沙冰,口感浓厚,芒果味香甜浓郁,完全好似食紧芒果一样