2022-05-23 165 浏览
好耐无同家人两个人拍拖出去食饭,原本想去将军澳南一带,但又想去商场叹冷气shopping,就所以去咗将军澳中心揾嘢食,屋企人想食西餐,所以就去咗The Point。餐牌都有好多种类,但由于系补祝屋家人生日,所以由家人发板。今次就选择咗小食为主,点咗个风干火腿拼盘,新鲜够淋口,味道唔会话好咸,份量都几多。软壳蟹沙律嘅软壳蟹都几大件,蟹肉炸粉唔会太厚,而菜都几新鲜,沙律酱够多,所以好好味。黑松露芝士薯条,系我嘅至爱,所以呢我觉得劲好味,上边厚厚嘅一层芝士,加埋黑松露,简直完美配搭!慢煮鸭胸蓝芝士披萨,叫咗细size, 慢煮鸭胸够淋,加埋蓝芝士好正。pizza在口中咸得来带一点甜,十分美味。总括呢一餐系好味,附近又有大型shopping mall, 有得食又有得行街,下次可以encore!

餐牌都有好多种类,但由于系补祝屋家人生日,所以由家人发板。