2022-11-28 372 浏览
呢次系二访呢间美式快餐店🍔 经过见佢新出嘅产品好似好吸引 就再嚟试吓😝 点餐可以去counter或者自助点餐机🥰辣炸鸡汉堡呢个系新推出嘅产品之一😉 呢个炸鸡入面仲有好多肉汁 外脆内软真系唔错🐥 辣汁令到个包唔会太干 都几推介呢一个汉堡烟肉双层芝士汉堡上次嚟食过Bobby汉堡 所以今次想食吓其他嘢😎 由于上次食完觉得牛肉汉堡非常出色 所以今次都系要拣一个有双层牛肉汉堡扒嘅汉堡包🐮 牛肉汉堡扒形状不规则 牛肉味香浓 仲有双层芝士 烟肉粒 洋葱 酱汁方面就有茄汁同芥末 烟肉粒煎得好脆 口感同牛肉汉堡扒相映成趣😂炸薯粒好少见到舖头有炸薯粒 一见到就心心眼😻幼薯条薯条份量都唔少㗎 硬系觉得汉堡包配薯条系最夹 点都要嗌返份试吓🍟植物肉鸡块配火辣Bobby酱呢个系一个新推出嘅小食 虽然话就话系植物肉 但系食落口有鸡块嘅口感🐥 点埋个酱汁 真系唔讲唔觉佢系植物肉嚟㗎朱古力味奶昔好多美式汉堡店都有奶昔饮 呢度都唔例外🥰 朱古力味几浓 饮落口唔会太甜 几顺口汽水店员会俾少少冰同个吉嘅杯你 可以自己去汽水机度斟🥤 仲系任添㗎整体来讲呢间餐厅嘅新产品都几有惊喜😝 希望之后佢会越出越多好嘅新产品 等我再过嚟试吓

炸鸡汉堡

植物肉鸡块配火辣Bobby酱
植物肉鸡块配火辣Bobby酱

朱古力味奶昔

汽水

整体来讲呢间餐厅嘅新产品都几有惊喜😝 希望之后佢会越出越多好嘅新产品 等我再过嚟试吓啦😌
午餐