2023-01-13
麦文记面家地址: 佐敦白加士街51号地下#yauyau_佐敦自从九龙城有间食开嘅云吞面执咗之后,我都冇再出去食个云吞面,今次我就嚟咗佐敦区内一间好出名嘅云吞面舖嚟过吓口瘾。🍜🍜云吞面 42呢度云吞面一啲碱水味都冇,而且佢嘅云吞系摆底嘅,上面嘅面有淋左啲猪油落去,令到口感香口好多,大家唔钟意咁油可以捞一捞个汤先。个面食落好重蛋香味,而且唔会煮到太淋,食落去仲好弹牙。另外佢啲云吞嘅鲜虾都好香口,一咬落去个口就系鲜甜嘅虾味,食落去完全唔似雪藏虾。下次如果又想食云吞面,我都会再嚟多次。味道: 4/5服务: 3.5/5环境: 3.5/5番兜: 4/5#佐敦美食 #美食 #好吃 #instafood #foodstagram #foodphotography #yummy #foodiehk #hkfoodie #foodie #igfood #hongkong #hkfood #佐敦粉面 #粉面
地址: 佐敦白加士街51号地下
#yauyau_佐敦