2018-11-24 160 浏览
平时觉喺屋企煮饭食会平过出街食 原来我呢个谂法系错㗎 今日我同男朋友亲身体验极品煮意鸡煲 我哋五点钟去食 六点半前埋单 每人120蚊有找 平到笑 抵食到喊 我要强调 我冇刻意六点半前埋单 而系有非常充足嘅时间比我填饱肚子 疯狂任饮任食虽然呢度嘅价钱真系平得惊人 但系食物款式一啲都唔惹少 你谂得出嘅火锅配料都已经有齐餐厅楼下就已经系街市 所以食材特别新鲜 尤其是系瓜,菜,菌类!意想不到竟然有海鲜类提供 我最爱嘅卜卜蚬 仲要系任食的 我一个人已经食咗超级多只 肉质肥美又鲜甜 活活的卜卜蚬海水味十足锅底来到了……秘制极品鸡煲 是餐厅的招牌菜 味道香浓惹味 辣辣的 酱汁味道调配得刚刚好 相当出色鸡件大细切得均称 肉质半肥瘦 肉嫩又入味食完鸡之后就开始加汤打边炉 汤底依然非常浓郁 系咁食系咁食完全冇停过身为牛魔王既我 系咁食嫩牛肉同埋肥牛 餐厅仲有提供打边炉唔少得嘅午餐肉而饮品方面亦都唔惹少 有餐厅自家制嘅新鲜豆浆 同海燕窝 罐装汽水款式多不胜数…… 试了海燕窝 味道非常清润 不会太甜 真系有啲似食品燕窝嘅感觉餐厅面积非常阔落 空间感十足 抽风系统做得非常良好 食完之后唔会成身臭崩崩 任饮任食两

鸡件大细切得均称 肉质半肥瘦 肉嫩又入味

身为牛魔王既我 系咁食嫩牛肉同埋肥牛

餐厅仲有提供打边炉唔少得嘅午餐肉

任饮任食两小时 热盘 火锅配料 特色锅底 自家制饮品及甜品 保证饿住嚟饱住走