个个月都有朋友生日,我多数都会帮手揾下地点,比下意见,朋友生日话想食上海菜,又想系铜锣湾,咁就拣左呢间嘢😔😔😔买左个蛋糕拎上去,一比个侍应,睇住佢转头系你面前成盒跌左落地,然后无对吾住,系第二张枱打开,烂左少少,佢就拎走朋友生日费事同佢劳气,心谂烂左少少算数,但佢完全无问题咁嘅态度真心好鬼奇怪。最无语同O嘴系食晒嘢,叫佢拎得蛋糕时,佢地系就咁盒连纸袋放系枱就走……吓 问佢先再拎碟同叉放系枱,我食左起码都廿几年生日饭,未见过餐厅咁样,你收100蚊切饼费吾算贵,但我觉得你应该叫借雪柜费啰!叫左好多嘢食,除左红油抄手,酸辣汤好味之外,其他一般,担担面只有花生酱甜味,面太腍。 雪菜肉丝炒年糕一样太腍好难食……埋单已经同佢讲有现金coupon (金朝洋阳中心储分换),佢出左单先话因为订枱有85折,吾可以用coupon, 咁咪要求出过张单啰,数系咁计,我85折系平得少过我用200蚊coupon, 同你讲左你又吾出声,净系话你coupon下次用啰埋完单先精彩,一拎起个手袋张椅有曱甴,我地几个女仔吓到死,无人会记得影张相做证。真系明白点解今日星期六晚,铜锣湾间间都爆 ,你地都系得半满。我好耐无出食评,

我好耐无出食评,因为上去有篇系劣评一间餐厅,出左几次都消失左,果间嘢又系系openrice订枱有折,所以吾知呢篇有无可能又消失
2021-08-28
庆祝纪念