平时间中都会食吓素,呢间系第一间令我失望嘅素食店🥲虽然价钱都偏贵,见 OpenRice 冇乜负评就试吓前菜有小食同沙律,味道不过不失主菜我哋拣咗蕃茄酱猴头菇蒟蒻面 & 墨西哥芝士夹饼蒟蒻面先上菜,隔咗25分钟先上芝士夹饼,我哋2个人已经食完碟面先有夹饼食,呢个上菜速度真系令人失望(仲要舖头其实得一半人)同埋前菜已经有沙律,主菜又有沙律,重重复复有啲闷⋯⋯(btw芝士夹饼个沙律酱系好食啲)另外份量有啲少,食完好似冇食嘢咁,越食越肚饿⋯⋯(不过我哋自己嗌错嘢,因为唔记得咗蒟蒻面系唔饱肚,但估唔到个芝士夹饼都咁细份😂)最后其实已经冇乜期望,只想快啲食完走人去第二间再食但个甜品一嚟真系呆咗,个雪糕好似得半羹,真系少得可怜⋯⋯雪糕其实几好味,仲见到有云呢拿籽,几香口唔知雪糕系咪都系vegan,咁我都理解vegan 雪糕系贵,但其实都可以换个细啲嘅碗仔,或者加一旧窝夫之类嘅甜品落去,显得冇咁细同单调,就咁半pat 雪糕令人觉得好hea埋单连加一每人要$185,其实唔系唔好食,但份量细,出餐慢,仲要喺工厦,收呢个价真系偏进取,希望可以改善吓
平时间中都会食吓素,呢间系第一间令我失望嘅素食店🥲
虽然价钱都偏贵,见 OpenRice 冇乜负评就试吓

前菜有小食同沙律,味道不过不失

主菜我哋拣咗蕃茄酱猴头菇蒟蒻面 & 墨西哥芝士夹饼

同埋前菜已经有沙律,主菜又有沙律,重重复复有啲闷⋯⋯
(btw芝士夹饼个沙律酱系好食啲)

另外份量有啲少,食完好似冇食嘢咁,越食越肚饿⋯⋯

最后其实已经冇乜期望,只想快啲食完走人去第二间再食
但个甜品一嚟真系呆咗,个雪糕好似得半羹,真系少得可怜⋯⋯

雪糕其实几好味,仲见到有云呢拿籽,几香口