2020-07-09
门口部自助叫餐机封咗,唯有排队叫。 收银员又话冇晒糖水, 畀钱都冇得买,但系去到攞餐𠮶度, 听到有个男人 叫佢哋畀糖水,又有得畀佢㗎㖞!试下佢个鸡髀红豆冰HK$25, 我张飞833号,见到 出餐𠮶度有份鸡髀红豆冰,又冇飞 唔知几多号 ,我系咁问职员几多号,又冇人理我 。。再等多阵,佢又话𠮶份系832,我833𠮶份唔系我嘅!我继续企喺度等。。 等多阵,𠮶份依然未有人攞,我就问佢 ,佢再谂谂下,话应该摆错飞,𠮶份系我嘅! 我企喺度都企咗好耐,鸡髀都冻咗喇, 又有几个客人冇戴口罩咁 喺前面𠮶个嘢食 ,所以就唔要,等佢再炸过。。等咗都大约再多十几分钟, 睇得出系新鲜炸出嚟嘅 ,平心而论质素几好,够脆够juicy 红豆冰就正正常常啦。。我眼见啲人等餐都要等好耐,但系其实又唔算太多人啫。。
我眼见啲人等餐都要等好耐,但系其实又唔算太多人啫。。
下午茶生炸鸡脾杯红豆冰
生炸鸡髀