2020-11-13 189 浏览
记得之前喺大埔同朋友食过呢间黄店cafe非常唔错,俾我发现到原来佢系大角咀都开左分店,今晚就约返呢个朋友一齐去试试佢分店既水准😁好彩朋友醒一早book左,因为我见有其他人walk in都full左噜🙈呢间分店装修同样都好有特色同colorful👍我地两个人叫左一个西班牙海鲜炒饭同埋一份澳洲 黑毛安格斯西冷(七成熟)share😊西冷一咬落去就食得到好香既炭烧味,切开里面带少少红色,完全达到七成熟既要求👍唔韧兼juicy😋 不过可能因为厨房实在太忙所以上菜果阵只系微微既暖,如果热啲就更好~平时食伴碟薯蓉通常都系重牛奶或忌廉味,呢度反而食到好重既牛油味,好香,我都几中意😆西班牙海鲜炒饭系店舖限定款式,上次大埔食见唔到,炒饭非常足料👏 有切开黎煮都仲系好大粒而且煮得岩岩好唔会韧既带子,仲有超大只肉质较实既虾,同埋超级粗既八爪鱼兼海鲜饭必有既蚬肉,配埋面头炸过脆卜卜既菜叶,真系好丰富😋分店水准完全无令我地失望👍👏
呢间分店装修同样都好有特色同colorful👍
澳洲黑毛安格斯西冷