2023-01-09 466 浏览
食 茶记老老豆豆都冇谂住有咩嘢服务,但系入边啲侍应(定唔知系老板娘啦) 好似唔想做咁。叫你落单,次次明明你望到,就拧转头,向左走,向右走咁。啊大佬,我啱啱坐低睇完个餐牌,好明显系准备落单,你都要拧转头走。果个拧转头走嘅楼面,似系大家姐,可能系老板娘,系咁行嚟行去,指指点点其他楼面,但系就偏偏睇唔到需要落单嘅客人。你系老板娘嘅就算拧歪面,都叫你啲伙计嚟帮我落单啊,永远唔会㗎㖞。 就真系明明见住你叫佢,佢望到一眼之后就即刻拧块面去第二度,之后行咗去就算。咁好心你,唔帮客人落单,就一系着返件厨房衫,一系就唔好喺度行嚟行去。如果你系老板娘你叻,系咪希望客人坐低唔使嗌嘢食,斋坐,转个头俾钱你埋单?咁不如改名做 囍运游乐场/老人院, 收入场费算啦淘大附近餐厅选择多,大家行过两步,无谓贪就脚方便贴钱买难受

叫你落单,次次明明你望到,就拧转头,向左走,向右走咁。

咁不如改名做 囍运游乐场/老人院, 收入场费算啦

淘大附近餐厅选择多,大家行过两步,无谓贪就脚方便贴钱买难受