2019-06-03
午饭时间到北角揾地方食饭,我们一行7人较难揾位。见呢间餐厅无人就入去喇,一入去女待应都黑口黑面。算啦,食个饭姐。我地7人想拼埋d枱,个黑面女待应埋黎话唔得要分开坐。但其实d枱系活动枱加上间餐厅繁忙时间都无人!!咁简单既要求都拒绝讲返食物,午餐一律$58(1𩠌1面+饮品)𩠌有3个选择 - 羊肉/酱烧猪软/烤鸡翼汤底和面面各有2款 - 无味精浓骨汤手打拉面/麻辣捞刀削面饮品比较多选择 - 红枣茶、生姜茶、柚子密、柠檬茶、汽水等连啤酒面可以免费选择个人选择左猪软骨无味精浓骨汤手打拉面+生姜茶成间餐厅得两个人(黑面女待应同水吧女待应)。水吧女待应好得意,冲晒十几杯饮品放吧枱先一次过逐枱逐枱上饮品。餐厅所谓既厨房都系个黑面女待应做,而黑面人同水吧女待应各自为政,表面里面面不和,不会互相帮忙.....其中有枱食客投诉,厨房同水吧即刻上食物同饮品比佢地先。。。明明得地是最早入单既一枱食客,厨房竟然做左比两枱较我地迟入单既食客先!!我地个面等左足足35分钟分量:男仔食完到3点3要食下午茶;女仔食岩岩好汤底: 味道香浓唯独不够热(紧系啦~整完d面唔系即刻上枱,系摆到全枱面整好先上枱)猪软骨正常发挥手打拉
讲返食物,午餐一律$58(1𩠌1面+饮品)
𩠌有3个选择 - 羊肉/酱烧猪软/烤鸡翼
汤底和面面各有2款 - 无味精浓骨汤手打拉面/麻辣捞刀削面
个人选择左猪软骨无味精浓骨汤手打拉面+生姜茶
分量:男仔食完到3点3要食下午茶;女仔食岩岩好
猪软骨正常发挥
手打拉面:一般般(不弹牙不难食亦是很出色)
总括而然,成餐既体验非常差。首先服务差,上菜速度极慢,食物不出色。讲完!