餐厅系L字形格局,几多座位 (但都系full🫣)。店内布置大部份走清新路线✨,唔少地方都有树叶围绕🌿,门口旁边有兔兔田园餐桌,另一边仲有 #你怎么可以吃兔兔 打卡墙🐰,我就系为左尼块打卡墙而黎😂Cafe52 All Day Breakfast ($138)全日早餐有分普通版同豪华版,我㨂左豪华版😂,果然相当丰富,一大条脆皮肠、两件薯饼🤩、黑松露炒蛋🍳、沙律菜🥗,,,餐厅好有心机将三文鱼、小蕃茄🍅同烟肉🥓卷好,配上忌廉芝士,香同精致兼备初时以为三文鱼卷好细块,一啖摆入口,食落先知好厚身,咬左好耐😋大啡菇菇味浓郁,而且几多汁,配小草菇同芝士几creamy 牛角包🥐里面好多层,略带烟靭,几满足🥳肉眼扒配车打芝士.忌廉芝士配竹炭澳堡包及薯条 ($85)竹炭汉堡微脆,里面既肉眼扒超大块,肉质软腍,而且牛味几出,几有惊喜🧡里面有车打芝士同忌廉芝士,真系双重芝味😋配洋葱、蕃茄同生菜🥬,一齐食好清新旁边既薯条🍟炸得几脆,我地一条不漏食哂😂$85食到尼个汉堡,我觉得几抵食👍🏻杏仁鲜奶咖啡(+$29)餐厅都有好多饮品选择,鲜奶咖啡系列可以配榛子、杏仁或者焦糖,我㨂左杏仁。咖啡啡味浓郁,有鲜奶既香滑,杏仁味

大啡菇菇味浓郁,而且几多汁,配小草菇同芝士几creamy
牛角包🥐里面好多层,略带烟靭,几满足🥳

肉眼扒配车打芝士.忌廉芝士配竹炭澳堡包及薯条 ($85)
里面有车打芝士同忌廉芝士,真系双重芝味😋
配洋葱、蕃茄同生菜🥬,一齐食好清新
旁边既薯条🍟炸得几脆,我地一条不漏食哂😂
$85食到尼个汉堡,我觉得几抵食👍🏻

杏仁鲜奶咖啡(+$29)
餐厅都有好多饮品选择,鲜奶咖啡系列可以配榛子、杏仁或者焦糖,我㨂左杏仁。咖啡啡味浓郁,有鲜奶既香滑,杏仁味就淡左少少,但有靓靓拉花,又采用餐厅特制咖啡杯,尼个仪式感加返分💖

榛子绿茶鲜奶 (+$39)
绿茶鲜奶可以选配杏仁、香蕉🍌、榛子🌰或者焦糖。男友拣左榛子,奶味浓郁,榛子味都浓郁,我问佢味道点,佢comment 左一句:好饮😂