2023-10-14
之前都成日见到朋友story影呢个刨冰,一直都想试但又冇机会,而且知道呢间店几乎每日都大排长龙🤔咁啱今日出咗旺角,朋友提起佢地喺旺角开咗分店就决定去试一试!🙌🏻今日去到人龙唔算长,入边仲有位可以坐住等,唔使等到出晒汗👍🏻一睇个Menu先知原来有咁多只味同Toppings 可以简,即时选择困难症发作🫣,只只都想试🤭😋朋友推介Strawberry Special 🍓个刨冰卖相超靓,浅浅嘅粉红色🍧,好得我欢心💕但佢唔系得个样㗎😌食第一啖系有幸福嘅感觉🥰好似士多啤梨牛奶但唔会太甜同冇个种好假嘅糖浆味😋呢只味入边有牛奶奶冻,好滑同奶味浓🤍加咗一份白玉,烟烟韧韧,好好咬🤣又有味道✅又有口感✅嘴巴大满足🤩🥳自己就拣咗限定口味:玄米茶朱古力(加Oreo碎)玄米茶嘅茶味好香🍵沟埋朱古力就中和左朱古力嘅甜味👍🏻食多咗都唔会觉得腻👍🏻面头有d杏仁碎好香好脆😋Oreo狂魔仲额外加咗Oreo碎,同玄米茶出奇地夹😗虽然呢到d刨冰好大,但系食到最尾都唔会冇味👍🏻👍🏻两个人食两个大刨冰真系有啲饱😳不过食得享受又坐得舒服🫰🏻终于明点解d朋友成日都喺度呻话好想食Shari shari🤭只只味都咁吸引 就算有敏感牙齿都想再
朋友推介Strawberry Special 🍓
个刨冰卖相超靓,浅浅嘅粉红色🍧,好得我欢心💕
自己就拣咗限定口味:玄米茶朱古力(加Oreo碎)
Oreo狂魔仲额外加咗Oreo碎,同玄米茶出奇地夹😗
两个人食两个大刨冰真系有啲饱😳不过食得享受又坐得舒服🫰🏻
只只味都咁吸引 就算有敏感牙齿都想再黎试晒佢啲味吖🤣