2023-12-28 12 浏览
鋪頭座位不多,牆身有不同嘅油畫,燈光比較昏暗,頗有氣氛。唯一缺點應該係即場煎漢堡排,所以油煙會大少少,但新鮮製作更吸引人更難得。食物味道出色,值得一試嘅小店。 平時比較多選擇牛肉漢堡,今次好似係第一次試豬肉漢堡包。Pork Burger Combo Set $107豬肉漢堡用木板上枱,麵包外層烤至香脆,中間鬆軟,份量夠大。豬肉漢堡排比想像中好,多汁厚身,豬肉漢堡配料出色,搭配洋蔥絲、 鹹香煙肉片,再加上蕃茄同生菜,味道不會比牛肉漢堡遜色,口感有不同變化,如果唔食牛肉嘅朋友可以值得一試。有無人同我一樣都是薯條控,Combo Set配薯條。薯條幼身鹽香,熱辣辣夠香脆,份量亦多,總係會忍唔住食晒。

Pork Burger Combo Set $107

2023-12-22