2019-03-18
同友人庆祝生日,带咗佢去试呢间扒房!未食过阿根廷赛系点,所以就去试吓啦~星期一嘅夜晚唔算多人,都冇full house!我地坐出咗露台嘅高枱度~环境好有气氛,同好舒服☺️我地嗌左个starter🍴Tuna Ceviche 呢个系吞拿鱼mix左牛油果,再加上红洋葱,好refreshing~🍴 Provoleta我同友人都唔知呢个系咩黎,净系知道系芝士,但我地都好钟意芝士,所以照嗌,嚟度系一块煎到脆既芝士,不过有啲太咸,夹面包一流!🍴Gaucho Platter呢个系一个set有三款扒,包括rump steak 后小腿肉,fillet牛柳同skirt侧腹横肌牛排,再配上6个酱!不过个牛唔够香,同overdone,有d鞋😖🍴Lemon tartLemon tart好清新,个人觉得好好食,为我依个肥腻嘅一餐,有一个清新既终结!
未食过阿根廷赛系点,所以就去试吓啦~
我地嗌左个starter
🍴Tuna Ceviche