2011-11-22 48 浏览
话说公司有同事荣升要职,开心事紧系要同大家分享,所以同事就请左我地食Carousel既饼。Carousel既饼出名靓靓,想试好耐架啦!可惜价钱唔平,小小打工仔真系唔系好舍得,难得有人请真系岩晒啦。我地一班同事大家齐齐share食件件都试下。首先就系蓝梅芝士饼,芝士饼系实既,上面的蓝梅酱酸酸地咁,有d解腻作用。但惊喜唔大,一般高级饼店级数。第二件系Opera,呢件好味道!朱古力味够香浓,内里有脆脆,唔会太单调。第三件系芒果慕丝,一般啦,芒果味唔算太出。反而做饼底块曲奇饼硬硬地,充满牛油味,又几好食㖞!另外,好似蜜瓜色既原来系绿茶慕丝。几易入口,唔会苦涩,几好味。其余分别系士多啤莉,蓝梅及类似玫瑰味慕丝;都唔错呀!

其余分别系士多啤莉,蓝梅及类似玫瑰味慕丝;都唔错呀!
外卖自取