2019-03-27
平时食日本菜,我地多数都会系晚餐先食!今次约咗芊峤同学仔去玩,同学仔妈咪介绍,话好多人食,食过好味!咁好啦!就一于试下新嘢啦!【白咖喱芝士乌冬】平时好钟意食饭嘅我,今次一打开餐牌,就睇中咗呢个白咖喱芝士乌冬,我就好钟意啲好香浓嘅汁,配埋乌冬一齐食!我觉得真系好夹㗎!【牛肉寿喜烧乌冬】但老公就唔认同,佢都系钟情于寿喜烧,所以佢拣咗寿喜烧乌冬,配埋肥牛,佢话要再 encore!【儿童餐 (女)】,吓?儿童餐都有分男女?其实系㗎车唔同颜色姐,入面嘅食物都系一模一样㗎!有八爪鱼造型肠仔,吉列炸虾,烧鸡翼,熊仔 & 鸭鸭造型鱼蛋,蔬菜,炸薯角,粟米,仲有肉酱意粉。【儿童餐 (男)】系咪呀?㗎车唔同色㗎咋!不过儿童餐份量都好多,我地叫咗两个,3个小朋友 share 食,都食唔哂!【脆炸乌贼】即类似炸鱿鱼圈,不过我个人唔钟意佢跟𠮶款酱汁,有少少 wasabi 味!总结:食得好饱嘅午餐,白芝士咖喱乌冬食到尾我都有啲顶唔顺,哈哈!老公就好快 K.O. 咗个寿喜烧乌冬,我有偷食一块肥牛,好好味!炸鱿鱼圈都好味,够热,即炸即上菜!有儿童餐食,又会好贴心咁分咗男、女,令小朋友开心。另外,餐厅有bb凳,同埋胶餐
总结:食得好饱嘅午餐,白芝士咖喱乌冬食
到尾我都有啲顶唔顺,哈哈!老公就好快 K.O. 咗个寿喜烧乌冬,我有偷食一块肥牛,好好味!炸鱿鱼圈都好味,够热,即炸即上菜!有儿童餐食,又会好贴心咁分咗男、女,令小朋友开心。另外,餐厅有bb凳,同埋胶餐具,芊峤同劻霖最钟意有小朋友餐具,食都食得开心啲!