行完朗豪坊,唔想过条马路去返女人街个边,就会拣系朗晴坊食嘢😛 -今日午饭时间1点左右嚟到,好好彩仲有个窗边位😆 有阳光个人都精神d😇--💛鲜虾坚果意瓜柚子酱冷意大利面🍝 💰88(好味道:💛💛💛💛💛)纠结咗好耐叫呢个冷面定系黑松露意粉🤭 最后男朋友帮我拣咗呢个冷面。食落去真系超惊喜‼️ 第一次食冻嘅意大利面🤫 个汁系柚子味为主,然后带有少少酸辣🤏🏻 超级开胃👍🏻 再加上佢系冻嘅,好啱依家夏天食🥺🥺 食落去有种透心凉嘅感觉~ 真系第一次食到呢个味道同菜式❗️超推介大家去食~ 不会后悔😉 同埋用料亦新鲜同非常健康,第一次接触到意大利黄瓜呢个食材😯😯 初初见到佢系黄色,仲以为系果类🤭 呢个菜式真系不得之了👍🏻-💛烤大啡菇芝士自家制牛肉麦汉堡配香料薯条🍔 💰99(好味道:💛💛💛💛)男朋友系burger控,仲要见到有大啡菇即刻要试!上枱个下有d吓亲😳 因为个啡菇大到好似burger顶层咁😂 而真正既burger顶就放左系隔离🤣 就算唔夹顶层嘅包,我一口都咬唔哂🤯😂 食咗两啖擘到个口都有d酸😂 大啡菇超Juicy,汉堡扒有成2cm咁厚❗️超有口感~而上下层嘅麦包系经过烘烤🥯 外脆内软之余,仲有甜甜哋麦香味

鲜虾坚果意瓜柚子酱冷意大利面

💛鲜虾坚果意瓜柚子酱冷意大利面🍝 💰88
(好味道:💛💛💛💛💛)

烤大啡菇芝士自家制牛肉麦汉堡配香料薯条

💛烤大啡菇芝士自家制牛肉麦汉堡配香料薯条🍔 💰99
(好味道:💛💛💛💛)
大啡菇超Juicy,汉堡扒有成2cm咁厚❗️超有口感~而上下层嘅麦包系经过烘烤🥯 外脆内软之余,仲有甜甜哋麦香味😋

💛沙律 🥗
跟餐嘅沙律材料新鲜,而且配上我最钟意嘅芝麻酱,好食👌🏻

💛冻榛子咖啡 (加配💰13)
系我钟意嘅味道,榛子味唔会话好甜,带有淡淡的奶香同咖啡味😌 可以好快咁饮完一杯~

💛菠萝梳打 (加配💰14)
见到用粗饮管都有啲疑惑,原来底层有菠萝🍍可以用饮管吸上嚟饮😏 梳打亦都非常有气同刺激感👍🏻 饮到一半之后将上面块都可以浸落去,然后有少少Cocktail嘅味道出嚟🤞🏻

人均消费:💰107 (免加一)
环境:💛💛💛💛
服务:💛💛💛💛