2020-07-06 20 浏览
好耐之前我仲系大学读紧书嘅时候 大学饭堂就一直都有间做Kebab嘅餐厅 我一直都好想去试下 眨吓眼四年过去 到我毕业嘅时候我都仲未去食过今日偶尔经过天后见到有一间餐厅野食卖相唔错嘅餐厅 我就走入去弥补返大学时无食到嘅失落感今次我点左牛肉馅嘅Kebab 未食嘅时候我对佢嘅第一个感觉系啲料真系超多 之后我食落去我食到啖啖都系肉 而且佢地辣辣地嘅酱汁都相当惹味 配埋可乐真系无得顶 而且中东菜有一个好大嘅特点 就系佢地对香料一啲都唔吝啬 未食就闻到香喷喷~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~推荐比平日喜欢食唔同国家菜嘅朋友 佢地嘅kebab作为宵夜真系无得顶

2020-07-05
$70 (早餐)