2019-02-03
因为晏就要去附近睇戏 所以早两日 Book定 费时Walk in 等好耐早两年系附近返工都知有依间餐厅 但一直都冇机会去 今日终于都黎试!Book 左今日两点45分 入到去已经留好枱 再睇睇餐牌有咩好食叫左牛油果豆腐沙律🥗 蜜糖鸡翼 同埋卡邦尼意粉而饮品就叫左 独角兽🦄️ 士多啤梨紫薯鲜奶同埋茶犬朱古力杯独角兽有惊喜! 薰衣草梳打汽水加上Cream 几好饮🙆🏻♀️而杯士多啤梨紫薯鲜奶唔重奶味 岩哂我依啲唔受得乳糖既人茶犬朱古力觉得冇咩特别 但粒绵花糖系茶犬形状 加分👍🏻正餐全部都好味 牛油果豆腐沙律用左半个牛油果 唔似得出面俾好少👏🏻卡邦尼意粉重芝士 正🤤略嫌蜜糖鸡翼唔够甜 加多啲蜜糖会再好味啲🤔因为主要庆祝朋友生日 带左蛋糕黎 佢地每个蛋糕都系收返$10切饼费 我又觉得合理而且当我地话要上蛋糕果阵 佢地帮我地摆得超靓 仲以为佢原个包装上 特别一赞系啲Staff 好好人 帮我地影靓相不特止仲叫我地摆唔同pose 服务好好 有机会再黎试其他野食😊
所以早两日 Book定 费时Walk in 等好耐
Book 左今日两点45分
入到去已经留好枱
再睇睇餐牌有咩好食
叫左牛油果豆腐沙律🥗 蜜糖鸡翼 同埋卡邦尼意粉
而饮品就叫左 独角兽🦄️ 士多啤梨紫薯鲜奶同埋茶犬朱古力
杯独角兽有惊喜!
薰衣草梳打汽水加上Cream 几好饮🙆🏻♀️
而杯士多啤梨紫薯鲜奶唔重奶味 岩哂我依啲唔受得乳糖既人