2018-03-15
平时去花园街食野食得多,黎呢到食泰国野都系第一次!成条街有好多表位,方便揸车黎食既朋友仔👯 揾唔到表位都可以喺门口将就double park,餐厅周围都系落地玻璃,方便睇车👏🏿👏🏿我叫左泰味炒金边粉同蜜糖柠檬沙冰,朋友就叫左泰式卤水鸭汤面同梦幻蓝蝶花特饮泰式炒金边粉有花生粒配搭,加上啲金边粉好烟韧,食得啖啖都好有口感!鸡肉都好嫩唔会被人忽视左,个人觉得成个面再辣啲就更正🤤泰式卤水鸭汤面个汤底好正,似系肉骨茶再加左好多肉去煮既味,十分推荐大家试一下!梦幻蓝蝶花特饮,听落个名够晒特别,原来系用青柠梳打黎mix既一杯野饮。朋友觉得饮落好清新同好有花既味道🌸蜜糖柠檬沙冰饮落个蜜糖同柠檬都唔出,觉得似柑桔味多啲,不过胜在够大杯👍🏿无论两个人定系一大班人黎食,呢间餐厅都好适合~ 顺带一提,佢个厕所真系好干净😻