2015-08-05 1127 浏览
第一次食韩国野!同朋友影完相行黎食晚饭。 一行六人,七点半度黎到,我地六位可以上楼梯,坐上层既六人位。☆o☆ 服务方面,我觉得都几好。一入黎个waitress 都几有精神。一坐低,个waiter攞后面吉枱两张凳俾我地摆背囊同袋 我地六个夹番头先影相啲钱𠮶时,个waiter以为我地想俾定钱,提醒我地结赈系食完之后系楼下俾。xd 朋友话食韩国野梗系食牛la,咁我即刻决定食牛肉石锅饭。跟住由于我未食过既关系,我未捞个饭就食,甜甜地,几好食。后尾又跟番朋友捞到匀唒加埋辣酱食。虽然个石锅已经降左温,个底有啲饭焦,都好味👍👍👍个位对正冷气,完全无愈食愈热既问题 跟住食寿司,我地𠮶枱叫左牛肉,鸡肉同鱿鱼既。唔... ... 都几好食。个人中意鸡同鱿鱼寿司。另外,地方都几干净企理,装修简洁,冷气够冻👍
第一次食韩国野!同朋友影完相行黎食晚饭。

另外,地方都几干净企理,装修简洁,冷气够冻👍
鱿鱼寿司
牛肉石锅饭