2022-07-24 303 浏览
夏日炎炎最岩就系食雪糕,系条街到唔洗十分钟已经热到中暑咁济…...之前入左雪糕关注组见到呢排大推阿波罗乳酪雪糕,老实讲阿波罗细个成日都去买雪糕,但后黎佢啲分店变得好唔就脚,所以都好多年无去买,细个入去都系买孖条多😂😂😂(暴露年纪系列) 鲜果乳酪雪糕真系一次都未食过。佢有好多唔同生果可以选择,有香蕉,蜜瓜,芒果,菠萝,士多啤梨,蓝莓,Oreo,麦提沙,椰子,可以简两款。乳酪再加急冻生果味道实在又健康😎.自从比雪糕关注组介绍完,好多人去潮圣,不断有客人入黎买乳酪雪糕😂😂😂菠萝🍍x麦提莎 $40本黎想叫椰子x麦提莎,但系椰子卖哂😤乳酪口感软滑而菠萝🍍味好出好fresh,麦提莎有咬口但唔太食到麦提莎味比菠萝盖过哂,食到底仲有上一手既士多啤梨味🤣可以试埋其他味🤣🤣🤣人人都讲完美六圈半,我就无留意我呢杯有无六圈半啦,我整系知道食完好饱.士多啤梨🍓x菠萝🍍 $40朋友系士多啤梨🍓爱好者,所以就简左士多啤梨🍓x 菠萝🍍,士多啤梨酸酸甜甜加上菠萝🍍本身有小小酸味,夹埋我觉得太酸(本身我唔太钟意食太酸)但朋友话呢个组合好正,下次再食都会系呢个组合😎如果中意食酸甜既不防试下呢个组合😋
乳酪再加急冻生果味道实在又健康😎

菠萝🍍x麦提莎 $40
本黎想叫椰子x麦提莎,但系椰子卖哂😤
士多啤梨🍓x菠萝🍍 $40