2021-03-16 86 浏览
因为疫情关系都好内无岀街食,完全无发现系九龙湾竟然开左间前排好hit既坚果奶饮品店!中意试新野既我,当然要约埋同事lunch既时间买杯试下。我拣左杯乌龙坚果奶盖,同事就拣左杯粉红苺好坚果奶。杯乌龙茶味香,饮到有茶既苦涩味。茶同奶盖系分2层,可以先试一啖用几款坚果打岀梨既坚果奶盖。个奶盖有小小咸味,饮落有d nuts碎,有d咬口。乌龙茶既苦涩可以中和左奶盖既腻。饮完都几饱肚,可以当代餐饮。粉红色既饮品同粉红色既杯真系好衬。呢杯红莓坚果奶好夏天好清新,酸酸地既苺味又带小小坚果味。由于将坚果同苺打埋一齐整,口感会杰身d。九龙湾分店仲有外卖服务,返office既你地可以叫叫梨饮la

外卖自取