2024-06-12
呢间过江龙汤咖喱已经开咗一段时间 今次朋友提议之下嚟试下😏 选择够flexible仲有得加𩠌 几适合一班朋友嚟食架👭-🐷炙烧豚角煮汤咖喱 $92日本南瓜 +$10 /2件餐厅推介嘅豚角煮 煮得够腍又入味 油脂充足☺️ 我哋配咗拉面 同小辣嘅原味汤咖喱😋 汤底好挂面 加上拉面会索汤 食到中间好似拌面咁🤭 野菜以串烧形式上碟 有烤过香口好味😳-🐔鸡爽肉汤咖喱 $98唐扬炸鸡 +$18 /2件烤肉成日食到嘅鸡爽肉 每日限定卖晒就冇😲 我哋嗌咗乌冬加上餐牌推荐配搭嘅椰子汤😉 同样系小辣 椰子汤辣度明显比较强🥵 多咗啲印度咖喱风味 我自己就更钟意呢个😘 另外仲加咗炸鸡 外脆内软 调味都好够 推荐👍🏻-🦑海苔天妇罗鱿鱼 $28天妇罗炸得干身 海苔碎捞喺炸粉入面😯 鱿鱼唔会韧 好味🤤-🍹菠萝椰汁冻奶 $36 / 抹茶Suage乳酪特饮 $38菠萝椰汁冻奶饮落清新 椰汁味重 几香🍍 食咖哩好适合饮乳酪饮品 抹茶味乳酪味道特别 值得试下🍃-📍Suage北海道汤咖喱旺角亚皆老街8号朗豪坊4A楼1号舖
🐷炙烧豚角煮汤咖喱 $92
日本南瓜 +$10 /2件