2017-06-26 195 浏览
本身见到dazzling cafe做紧周年活动,就同朋友约好左收工后去食,点知已经派哂筹😞只好另寻下家。最后决定食我听过但从来都未食过既咖啡弄🤣(我是大乡里!!)冇预约到,如果同人搭枱就可以即入,唔搭就要等9个字,睇得出个场好爆😀而食开呢D台式咖啡唯一一个缺点就系限定每个人都要点一杯饮品🤢选择困难症又要出现喇💀食物1.茉香蜜桃冰茶本身想饮热野但计计下成四十几五十一杯挭系饮杯较特别D既喇!虽然最后都系选左水果茶,但因为比起其他呢个在餐牌既其他图望上更吸引。上到黎虽然图文冇了小小不符,但饮落都不错,尚可接受!茶味好香好出,但蜜桃同其他水果就真系冇咩味。2.冰可可亚友人就点左卖相好吸引既冰可可亚,样子望落好有趣!仲附上两块朱古力呢。3.总汇三文治事前已经听左友人既说话呢到既食物都超有份量,于是总共只系点左两样野。上到黎望到个格已经觉得真系好大份啊⋯⋯薯片选用墨西哥脆片,其有三大份三文治,则边仲有小小蛋沙律。三文治食落不算特别,但入而块肉带小小甜食落不错,可惜面包好干,而且都几快就冻左,无野饮真系比较难入口。4.香蕉巧克力冰淇淋松饼讲起咖啡弄,听闻佢地既松饼可以系非试不可!一份入面有4大块,伴

食物

1.茉香蜜桃冰茶

2.冰可可亚

3.总汇三文治

4.香蕉巧克力冰淇淋松饼
讲起咖啡弄,听闻佢地既松饼可以系非试不可!一份入面有4大块,伴有香蕉干、香蕉同巧克力雪糕😋

松饼方面好厚实,但比预期中冇咁好食,有小小似食紧大量面粉既感觉,食左一块已经饱饱地。
雪糕好多冰粒系入面😖我既敏感牙齿呀😐

整体黎讲也不错,价钱对得起份量😂

2017-06-22