😋味道:9/10 🗣服务:10/10 🏡环境:8/10✨ 💵人均:$150-250 💰性价比:8.5/10 👍🏻推荐度:9/10🐼话说最近行过角祥街,见到开左间新餐厅,听个名觉得几有趣就即刻去试下!一入到门口已feel到非常亲切,餐厅非常贴地,无论装修,摆设都非常吸睛。首先,头盘嗌左个『墨西哥沙律』,色彩缤纷既玉米片即时令我胃口大开,加上牛油果、芒果、蟹肉嘅mix & match,口感好夹,而且又健康。另外,不得不提嘅就系呢道『西班牙酥炸羊肋骨』,肉质嫩滑没有过重的羊膻味,配上特制wasabi 酱,正!浓浓嘅『龙虾汤』,认真一流,十分之鲜甜,饮落亦唔会觉得似系味精味道,每一啖都食得好幸福。主菜点选左『纽西兰肉眼扒』,肉眼扒叫咗三成熟,食落好重牛味同油脂感,而且都几软腍👅下次决定要叫多几个朋友一齐开心share!

墨西哥沙律

西班牙酥炸羊肋骨

龙虾汤

纽西兰肉眼扒

下次决定要叫多几个朋友一齐开心share!
墨西哥沙律
西班牙酥炸羊肋骨