2015-08-02 6248 浏览
来左公司三年几都未食过呢间野,真系有点儿过份丫。不过觉得要多人来先开心,所以一直无机会。今日6人行,跟同事来试下。原来有午市套餐,都好多款拣。我地一早就book定位同落定order! 唔使惊等位同无得食 同事订左个咸鱼煎肉饼,话系必食。去到,原来得4张枱,3大1小。靓姐拎左汤同饭俾我地,今日系白菜煲鸡。汤睇落好清,但都够火喉。第一个菜,枝竹斑腩煲,个煲上枱热辣辣的。都几足料,味道啱啱好。第二个系鸡煲,内有猪肝。几和味 咸鱼煎肉饼上场,又系热辣辣的。唔会太咸,同事仲话食到有甜果添!鲜鱿炒西兰花,无得唔好食啦!沙拉骨,呢个就真系麻麻。太多沙律酱喇!最后系蒜蓉炒杂菜,好大碟,抵食,无炒过龙,好爽脆!
同事订左个咸鱼煎肉饼,话系必食。
第二个系鸡煲,内有猪肝。几和味

鲜鱿炒西兰花,无得唔好食啦!
沙拉骨,呢个就真系麻麻。太多沙律酱喇!
最后系蒜蓉炒杂菜,好大碟,抵食,无炒过龙,好爽脆!
题外话/补充资料: 间野写晒啲菜单系墙上,突然俾我见到有八宝鸭。超想食,不过要预订。同事话下次食。如果好食就唔使去到中环咁远。 呢间野无啲人讲得咁好食,而且环境麻麻!
2015-07-31