2018-02-01
听人讲慢煮就听得多, 但食就真系未试过, 今次终于都可以去试下。 餐厅位置唔算太难揾, 只要跟住 Google Map行就得。 如果喺街度行过, 你唔会觉得佢系一间餐厅, 不过入到去嘅感觉就好唔同, 店内装修都几特别, 放左好多工业味 + 复古味嘅小摆设。 餐厅采用半自助式, 睇啱野食就自己出去 Order, Order 完就可以坐定定等食物送过黎。炸海鲜 入要有3款: 炸鱼柳、炸鱿鱼圈、炸虾。 炸得都几香口, 不过鱿鱼圈就冇咩口感。 如酱汁唔够要再加多兜, 要额外加钱。美国安格斯西冷牛扒 8oz牛肉味唔重, 但肉汁都算多, 一路切, D 汁一路流出黎。 烟熏猪仔骨 真系有 D 失望, 食唔出烟熏味, 肉质过淋, 完全系淋到冇咩咬口, 而且 BBQ 汁只系淋喺上面, 所以入面 D 肉一 D 都唔入味。总结: 慢煮黎讲其实真系冇咩特别 , 不过就胜在价钱唔贵, 仲要系免加一。
炸海鲜
美国安格斯西冷牛扒 8oz
牛肉味唔重, 但肉汁都算多, 一路切, D 汁一路流出黎。
烟熏猪仔骨