2022-03-20
比利时菜餐厅🇧🇪虽然唔系好分到同平时食开嘅西餐有咩分别🤣但感觉都系非常好 餐厅好阔落 坐得好舒服 食物好食得嚟又唔算贵👍🏻🔸 Classic Steak Frites 经典牛扒薯条 $295牛味浓 富油脂香 肉质适中🥩不过薯条就比较失望 一嚟系我唔钟意嘅幼薯条 二嚟比较干硬🥲🔸 Spaghetti Aglio & Olio香蒜橄榄油意大利面 $145一款经典又有代表性嘅意粉!材料只有橄榄油、蒜蓉、辣椒碎同意大利香草 蒜香浓郁 意粉嘅口感亦都系啱啱好Al dente 非常好食👍🏻.🔸 Fish Fingers 鱼手指配他他酱 $95本身好钟意食fish fingers 几乎每次去西餐厅都会叫😙呢间餐厅嘅都做得好好食 上台热辣辣 炸粉厚度适中 肉质嫩滑 有鱼鲜味 配埋酸maymay嘅他他酱 谂起都想再食🤤
🔸 Fish Fingers 鱼手指配他他酱 $95