2021-10-25 118 浏览
呢间餐厅早午餐以手冲咖啡为主打☕️投身咖啡行业超过20年嘅咖啡烘焙师作领航😎带领三位咖啡师轮流驻场👨🏻‍🍳首推虹吸咖啡☕️手冲咖啡同每日款式转变Signature饮品,晚餐将会摇身一变🍢以串烧和酒类作主打🥂🍖烧鳗鱼定食 $188 味噌汤店员话酱汁喺烧烤个阵慢慢融入鳗鱼,每到鳗鱼每啖都香烤味道,配合紫菜丝和日本蛋丝,丰富成个鳗鱼饭!配合日本珍珠米,lunch 食到都好满足🥰🍳All Day Breakfast $128个人最钟意当中嘅酸种面包🥖酸种面包外皮会比较厚身、酥脆, 食落去酸种味道浓厚好突出🍳放上滑滑炒蛋一齐食好夹!沙律菜淋上沙律黑醋香喷喷🥗烟肉, 薯饼, 芝士肠仔外皮比较脆~ 材料仲有大啡菇🍄沙律菜🥬茄汁豆🥖酸种面包🍹Signature Beverage by Mizu Recipe $68当日Signature 喺苹果乳酸梳打🍎每日都唔同要问店员先知!🌈Syphon虹吸咖啡 $120咖啡师帮我哋拣咗巴拿马翡翠庄园日晒咖啡豆,每种温度唔同味道💫店员将磨好的咖啡粉放喺我哋前面,比我哋闻一下大约有3款味道!第一口最热饮到咖啡醇厚味道☕️第二口饮到带有花香清幽味💐第三口有点榛子淡味🤔以上为
🍖烧鳗鱼定食 $188 味噌汤
🍳All Day Breakfast $128
All  day  breakfast
沙律菜淋上沙律黑醋香喷喷🥗
烟肉, 薯饼, 芝士肠仔外皮比较脆~
材料仲有大啡菇🍄沙律菜🥬茄汁豆🥖酸种面包

Signature
🌈Syphon虹吸咖啡 $120
虹吸咖啡

店员将磨好的咖啡粉放喺我哋前面,比我哋闻一下
虹吸咖啡

大约有3款味道!
以上为我嘅感觉~

午餐
All  day  breakfast