2017-03-27 124 浏览
西班牙菜都系第一次食,环境唔错,有个外籍靓仔招呼我地!😂😂😂😂😂首先,叫左一个「杂锦伊比利亚火腿拼盘」,可以试晒佢咁四种火腿&辣肉肠,包括:白毛🐷火腿、伊比利亚黑毛🐷辣肉肠、伊比利亚撇拉米香肠、梅诺卡岛伊比利亚香肠!个人比较钟意食....伊比利亚黑毛🐷辣肉肠,够味道,而且有口感!不过,佢既白毛🐽火腿都唔差嫁👍睇下佢几通透,食落仲有好香好浓郁都猪味,用黎配酒一边饮一边食系一流既选择呀😍然后我地点左一个「传统西班牙式脆皮乳猪」,的确好香口好脆皮,而且非常厚肉,配上酱汁更能够将肉味提升😋最后黎左一份「西班牙吐司乳酪雪糕」为晚餐点上句号!上冻下暖,睇到雪糕溶紧就知啦,而且吐司外脆内软,配上雪糕既冰冻,以及乳酪既微酸,简直系好味呀❤️餐厅晚上十一点打烊,我地由八点半边食边倾计直落到尾,有兴趣记得早啲黎啦😘

2017-03-22