2019-04-13
可以推荐喜欢食ham既朋友仔来~服务态度非常好,因为忘记帮我地落黑毛猪蜜瓜,服务人员即时帮我地处理并且道歉,态度真系十分好,唔会敷衍处理。比呢度既态度点个like~态度好更加有心情食好野~~黑毛猪蜜瓜(24个月)男友一向不喜欢ham,但系今次话呢个好食,可以令到佢比出好评价实在难得。用ham包住蜜瓜都别有一番风味,甜味同咸味中和左,单食ham会觉得咸。摆盘上有甜核桃我觉得好味,仲有红桑子,男友都觉得好味西班牙海鲜墨汁饭298蚊二人份量,份量抵食,但系好可惜饭好普通,但系上面既海鲜超正,一向唔喜欢海鲜的男友(麻烦男友)今次都话青口好食,虽然我话虾超正,但佢话一般。番茄奶油蟹肉汤麻烦男友话呢个超好饮,值得推荐,唔知道点解食评冇咩人推荐,麻烦男友平时唔钟意番茄唔钟意海鲜,但今次话番茄好好食,汤好好饮,佢叫我一定要好好推荐比大家,68蚊真系底试鲜杂果莫希托好多新鲜既水果粒,新鲜水果整出来味道非常清新,麻烦男友都认为呢个饮品非常好味。系我印象中mojito好似系酒?
黑毛猪蜜瓜(24个月)
西班牙海鲜墨汁饭
番茄奶油蟹肉汤