返工食黎食去都系果几味,好闷。见到呢间韩式外卖店有腐皮寿司Set, 几特别,忍唔住试下新野先🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️每份Set 包括腐皮寿司3件同传统茶1杯,同朋友分别叫左Combo A & B 各一。Combo A 既腐皮寿司有蟹子蟹柳沙律、辣味鱿鱼同酱烧牛肉三种。腐皮寿司既饭预先要调左味,所以斋食都好香。三款入面,得酱烧牛肉系热既,而且全部都好多馅👍🏾三款入面我较喜欢酱烧牛肉,牛肉调味成甜甜地又几入味。Combo B有粟米沙律、酱油咸鱼仔同香辣猪肉三款口味。酱油咸鱼仔比较特别,起初会以为好咸有啲想却步,但咸咸香香同甜甜既腐皮又配合得唔错👏👏另外呢到传统茶既选择都几特别,偏向养生,有柚子、红枣茶、生姜同青橘子。今份人hy日试左青橘子,同柚子类似,但比较酸,都几开胃😌

三款入面我较喜欢酱烧牛肉,牛肉调味成甜甜地又几入味。