2013-11-04
星期六,睇完戏唔知食乜好,又系抱住搏一搏o既心态上黎睇下7点几食饭时间都唔洗等位,兼唔full我真系第一次黎呢度食野,朋友话都唔算大碟有成本咁多o既甜品可以拣,点都要留一留肚朋友好为我著想放弃左自己想食o既焗年糕,俾我拣左呢个米卷食得有点儿狼狈,因为一咬就会跌哂出黎初时仲担心芒果会酸,估唔到系超甜!!同烟三文鱼o个种咸咸地夹埋一齐,umai~~终于遇到一道菜唔系图片只供参考,虾虽然得一只但系够大,鱼扒同带子都刚刚好虽然一个饭先得4样𩠌,但其实净系食个饭,本身都已经觉得好足够唔系太酸,蕃茄味刚刚好,一个人可能好闷,两个人食就fit哂~装到隔离枱都有叫pizza,见唔系太大个,不过得5款可以拣,呢个姜汁猪算系比较特别唯独是豚肉煮得耐,有点硬,姜汁我就唔系太食得出,不过不失~甜品时间~~~外层我估系朱古力味o既cream...因为唔算太多,所以都干脆食左先算入面有一球朱古力雪糕,卖相黎讲唔错,不过如果外面真系cream,就真系扣左分喇两球芒果+一球绿茶,伴住有鲜甜芒果同弹到不得了o既o者喱糖无奈雪糕底下都系有层cream,点解系唔系都要落cream呢?原本系想试下d芭菲,都系因为见到一层又一
7点几食饭时间都唔洗等位,兼唔full
我真系第一次黎呢度食野,朋友话都唔算大碟
有成本咁多o既甜品可以拣,点都要留一留肚 朋友好为我著想放弃左自己想食o既焗年糕,俾我拣左呢个米卷
食得有点儿狼狈,因为一咬就会跌哂出黎
初时仲担心芒果会酸,估唔到系超甜!!同烟三文鱼o个种咸咸地夹埋一齐,umai~~ 终于遇到一道菜唔系图片只供参考,虾虽然得一只但系够大,鱼扒同带子都刚刚好
唔系太酸,蕃茄味刚刚好,一个人可能好闷,两个人食就fit哂~ 装到隔离枱都有叫pizza,见唔系太大个,不过得5款可以拣,呢个姜汁猪算系比较特别
唯独是豚肉煮得耐,有点硬,姜汁我就唔系太食得出,不过不失~
甜品时间~~~ 外层我估系朱古力味o既cream...因为唔算太多,所以都干脆食左先算
入面有一球朱古力雪糕,卖相黎讲唔错,不过如果外面真系cream,就真系扣左分喇 两球芒果+一球绿茶,伴住有鲜甜芒果同弹到不得了o既o者喱糖
原本系想试下d芭菲,都系因为见到一层又一层o既cream先至冇叫咋
话抵食又唔算好抵,好食又唔系劲好食,呢个价钱我谂仲可以再有更好o既选择!
题外话/补充资料:
citibank信用卡有85折!