2019-01-03 163 浏览
大学re-u拉队到了位于旺角的刘一手!餐厅空间感颇大,黎亦系设计上花过心思,以木、竹枝作点缀,可谓古色古香。总之就坐得舒服😌自助酱油区酱油同配料方面有多种选择,大家记住拎埋特制火锅油试试呀!当晚叫咗好多野食,要share下阿叔我嘅认为要必叫item。398 牛肉拼盘凭盛打得边炉当然要食牛啦,依个set就最value-for-money,一次过就有牛肉粒、和牛小排同雪花肥牛。又平又唔洗谂🤤爽脆黄喉黄喉系重庆嘅火锅名物,基本上放入水滚一滚就食得,爽脆的口感令人念念不忘!刘毛肚即系牛柏叶,卖相就一般啦!不过试过包你返唔到转头!一个字「爽」!麻辣汁烧羊柳串入口热辣辣,而且阵膻味真心不得了。食完过阵膻味仲系口内浪下浪下!团圆鸭血入口厚实而且口感软嫩,值得一试喔唔食得辣嘅亦可以叫鸳鸯汤底!整体感觉唔错!服务好,食材新鲜同又好坐!

自助酱油区
酱油同配料方面有多种选择,大家记住拎埋特制火锅油试试呀!

398 牛肉拼盘凭盛

爽脆黄喉

刘毛肚

麻辣汁烧羊柳串

团圆鸭血
入口厚实而且口感软嫩,值得一试喔

唔食得辣嘅亦可以叫鸳鸯汤底!

整体感觉唔错!服务好,食材新鲜同又好坐!