2019-04-25 140 浏览
捉紧最后一日红日的尾巴,去观塘码头行下影下相。再系呢头开餐。呢到装修简约,全店以鹿为装修主题,安排坐左卡位。餐包松软温热有诚意,更喜爱有醋去配黎食意式冻肉芝士拼盘。(PARMA HAM, SALAMI, SMOKED SALMON, CHERRY TOMATO, CHERRY, OLIVE, MINI CHEESE PLATTER, TORTILLA) 每样都好精心拢设,两个人黎讲有D太多,如果你系一班朋友就可以叫黎食。北京风味薄饼。呢到既PIZZA长方形,批底脆薄,而上面满满既材料真系好似食紧北京填鸭既口味,上面配有青瓜同大葱,感觉冇咁滞,虽然我地系2个人食,都食得晒呀。鲜海胆蟹肉明太子意大利饭。海胆只有一大块,但系味道真系不得了,两个人食分到一人一半啦,够鲜够甜先最重要。成个饭虽然好海鲜但唔腥,整体口感好CREAMY,蟹肉明太子好MATCH,令人个饭好香。份量足够。大赞呢到既饮品-SMOOTHIE。暂时系我饮过最好饮既地方。1)MANGO ORANGE SMOOTHIE2)ROSE & PEACH SMOOTHIE味道一D都唔药水﹑唔香精,你叫果只味,两只味道系晒入面。个白桃真系有

餐包松软温热有诚意,更喜爱有醋去配黎食
意式冻肉芝士拼盘

北京风味薄饼

鲜海胆蟹肉明太子意大利饭

MANGO ORANGE SMOOTHIE
ROSE & PEACH SMOOTHIE

1)MANGO ORANGE SMOOTHIE
2)ROSE & PEACH SMOOTHIE
味道一D都唔药水﹑唔香精,你叫果只味,两只味道系晒入面。个白桃真系有D玫瑰系上面,少女心都出晒黎。

Deer Kitchen
地址 :观塘兴业街4号The Wave 6楼 01室