2024-03-05
烧肉💕 初夏限定 一人の $99 放题‼️大癫好抵食啊🤩 一人放题有10款肉类+野菜🥬今个weekend我地又去Megabox行街啦🥰 上次食完 #一烧肉, 今次紧系要再去💖 原来佢地推出左限定一人の $99 放题😀 正呀~ 咁抵既价钱可以食到肉同野菜~仲要系放题😍 食完可以再添加😋 来来来~ 今次真系大推‼️ 太抵食又好食啦😋一人の $99 放题有牛五花🐂, 和牛汉堡, 豚五花🐷, 香草豚肉肠, 鸡脾肉🍗, 紫洋葱🧅, 杏鲍菇🍄, 粟米🌽新鲜波萝🍍蒜片牛油金菇🧈仲可以追加野食同饮品💥🈹饮品50% off🍾🈹串烧15% off🍡今餐超级丰富😍 BellaNana 好钟食个鸡髀肉🍗 妈咪就紧系食牛五花🐂啦~~ 仲有埋烧菠萝🍍超 级 正 ❣️ 自己亲手烧更加系小朋友最爱❤️ 叫几多食几多🤝🏻🤝🏻 好岩带埋小朋友一齐去呀💜💜 你都快d去试下啦🤤不要留意番周末及公众假期,每位另加&20! 优惠去到4月11日,晚上5:00后入座需另加一服务费
大癫好抵食啊🤩 一人放题有10款肉类+野菜🥬
一人の $99 放题有