2024-07-10 106 浏览
想试咗好耐㗎啦,一直都未有机会,终于可以食到麻辣味嘅拉面,见亲啲人食都有好多芫荽或者葱,但我两样都唔食,影相出嚟即刻冇咁靓🥹佢地啲汤底非常浓郁顺口,系用独门秘制味噌汤,唔会死咸,另外辣同麻嘅程度都可以自己选择,total各有五种。佢哋会将配菜,芽菜同粟米芯大火爆香,用镬气引出香味,然后再加入汤头煮滚,加入拉面,所以汤底一定够热,yumyum煎饺系食拉面不可缺少嘅,佢哋嘅饺子煎到外皮焦脆金黄,咬落又肉汁流出,而且馅料都几多,口感满足整体都唔错,可以再encore-味玉辣麻味噌拉面Karashibi Miso Ramen w/Seasoned Egg-炒豆芽菜辣麻味噌拉面Karashibi Miso Ramen w/Fried Bean Sprouts-煎饺Fried Dumplings

整体都唔错,可以再encore

-味玉辣麻味噌拉面

-炒豆芽菜辣麻味噌拉面