2021-09-24 1417 浏览
中秋节翌日 去左食好西 好欢啊 入左嚟深井 食左个早鸟晚餐 🥣点了三个𩠌 仲送两碗瀬粉同饭🍚烧鹅皇半只 半只都好大只啊 旧旧都好啖啖肉的喔🤩😍肉质都几好 唔会好韧又唔会好肥好漏 同埋啲皮都仲🈶️少少脆的🤏🏽🤤重点‼️只鹅脾系留左俾我食嘅heeheee✌🏽蒜蓉粉丝蒸扇贝 所🈶️贝类的东东我都很欢🐷🤤哩度嘅扇贝当然唔会好大粒 仲有少少韧 🉑️以唔洗蒸咁耐 哈哈🤣😅 但系蒜蓉粉丝就超级正正 最欢哩个配搭🧄不过哩度嘅味道就咸左啲哈哈 整体都🉑️以接受☺️🙂油泡龙趸球 我唔太欢食鱼 最好就夹埋俾我 仲要系拣埋无骨的✌🏽🤪所有哩碟野好啱我食 因为啲鱼啖啖肉😛😋不过啲西芹就争啲 好咸啊😅😅
濑粉
烧鹅皇