2018-05-04
放完工谂住同男朋友去撑枱脚,于是行过呢间初见,比个名吸引左我。佢既门面好干净宽敞,灯火通明。餐牌好简单,几张纸夹系纸板上,款式唔多但不乏吸引人既食物。-刺身加钱转餐之后,有个刺身,吞拿鱼有d腥,不过三文鱼唔错,系唔系专食日本餐既铺头,呢个quality算系可以🧐北海道带子三文鱼籽黑松露白菌意大利饭白菌味好浓郁,汁好稠身,本身唔食三文鱼籽,因为好腥,但系惊喜地,佢既三文鱼籽唔太腥,夹埋黑松露白菌,有d咸咸地,令成个味道升左个层次,减低左"漏"既感觉唯一可惜既系带子略嫌太熟石烧香草吉列牛肋肉.溏心蛋.配饭见到好多人都叫呢个,食过就知点解佢既牛肋肉系石板上烧,好香既肉味,自己可以控制几成熟吉列皮好脆唔会太厚,加d盐更香更好味强烈推介!初见邪恶炸薯条睇图都见到佢有咸蛋黄系薯条面,薯条系薯皇,好粗里面系薯蓉,好睇个人喜好。性价比几高,食到好饱,2个人食唔哂-原本期待不大,点知每样野都好出色,有机会既话会推介比朋友,再黎食过
佢既门面好干净宽敞,灯火通明。
餐牌好简单,几张纸夹系纸板上,款式唔多但不乏吸引人既食物。
刺身
北海道带子三文鱼籽黑松露白菌意大利饭